Hyra Thalia

Din egen bio

Vad sägs om att ha en egen biolokal just till ert sällskap? På Kulturens hus kan du hyra Thalia samt välja vilken film som ni vill se. Passar både till företag som vill göra något speciellt för sina anställda, barnkalas, skolor, Filmintresserade m.m. Våra maskinister fixar allt tekniskt, så det är bara sitta ner och njuta av filmen. Är man sugen på något till filmen, t.ex. popcorn eller hot snacks, kan man beställa det också!

Teater/annat scenframträdande

Har du börjat en nybörjargrupp i teater? Behöver du en scen till någon som ska komma och föreläsa för er skola eller företag? Oavsett om du vill spela musik, dansa eller trolla har vi en perfekt lokal, både till framträdande eller rep.

Konferenser

För större sällskap passar Thalia utmärkt. Hör av dig så berättar vi mer om vad som kan erbjudas till just er konferens. Vi skräddarsyr efter era önskemål!

Lokalen är utrustad med:

Scen, talarstol, projektor, ljus- och ljudutrustningssystem och mikrofon. Lokalen har även en hörslinga. Tillgång till både wifi och fast nätverk. 280 stolar och anpassad plats till rullstolsburna.

Hyra andra lokaler

Man kan hyra andra lokaler också.För mer information och bilder.klicka på länken till höger Hyr olika lokaler i Alvesta Folketshus

Bokning

Kontakta: Adam Karlsson e-post:bokning@kulturenshusalvesta.se eller tel: 0472-15448