Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Live opera Metropolitan 2017/18 Trollflöjten

lördag 14 oktober 19.00 kl 19:00 - 22:00

Evenemang: Trollflöjten lördag 14/10 kl 19:00

Folkets Hus i Alvesta livesänder den ystra Trollflöjten från Metropolitan i New York med bland andra Golda Schultz och Kathryn Lewek i rollerna. Den 14 oktober 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

Mozarts mästerverk är en saga för hela familjen. Fågelfångaren Papageno misstas för en hjälte av prins Tamino. Tillsammans får de i uppdrag att rädda den kidnappade prinsessan Pamina från den onde Sarastro. Färgsprakande uppsättning med fantasifulla kostymer och scenografi.

Mets Music Director Emeritus James Levine dirigerar Tony Award vinnaren Julie Taymors uppsättning av Mozarts Trollflöjten. Golda Schultz gör sin Met-debut som Pamina med Kathryn Lewek som Nattens drottning.

Den kortare versionen av Trollflöjten på engelska, var den första livesändningen från Met. Detta är första gången den fullständiga versionen på tyska direktsänds.

Förköp Landgång,kaffe,kaka   som serveras under pausen mellan

akt 1 och akt 2

Köp din biljett.

Köp din plats redan till Trollflöjten idag för att vara säker på att få din favorit plats i salongen till operan.

Biljett till Trollflöjten
Pris: vuxen 260 kr ungdom under 26 år: 195 kr

Pris säsongsbiljett: 975 kr

Pris:  Landgång,kaffe,kaka   120 kr

Köp Biljett Köp Säsongsbiljett

 

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme förre föreställningen intill filmen börjar.

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen !

Detaljer

Datum:
lördag 14 oktober 19.00
Tid:
19:00 - 22:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se