Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Live opera Metropolitan 2017/18 Mordängeln

lördag 18 november 19.00 kl 19:00 - 22:00

Evenemang: Mordängeln lördag 18/11 kl 19:00

Folkets Hus i Alvesta direktsänder den nyskrivna Mordängeln från Metropolitan i New York. Den 18 november 19.00 visas den på vår biografer

Nyskriven opera beställd av Thomas Adès för Met och baserad på Luis Buñuels surrealistiska filmklassiker Mordängeln (El ángel exterminador, 1962). Operan är regisserad av librettisten Tom Cairns.

I ensemblen ser vi bland annat Audrey Luna som Leticia Maynar, Amanda Echalaz som Lucia de Nobile, Sally Matthews som Silvia de Ávila och Sophie Bevan som Beatriz.

Mordängeln handlar om ett sällskap gäster på ett fint gods som drabbas av ett skrämmande problem. Plötsligt kan de inte lämna rummet och festen förbyts i panik och anarki. En gäst dör och två andra tar sitt liv i en självmordspakt innan gästerna upptäcker att de ändå kan ta sig ut, bara för att mötas av samma problem i nästa rum.

Thomas Adès anses idag vara en av våra stora nutida tonsättare

Köp din biljett och förbeställ en landgångsmeny

Beställ din plats redan till Mordängeln  idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

OBS: Landgångar kan bara köpas/beställas via förköp på nätet.

Till pausen som är mellan akterna kan övriga som inte förköpt på nätet köpa enklare fika. Den betala ni samtidigt som ni köper er biljett i den vanliga kassan.

säg till personalen att ni vill har fika om ni har köpt biljetten på nätet. betala fika i kassan.

 

Biljett till Mordängeln
Pris: vuxen 260 kr ungdom under 26 år: 195 kr

Pris säsongsbiljett: 975 kr

Pris:  Landgång,kaffe,kaka   120 kr

Köp Biljett Köp Säsongsbiljett

 

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1,5 timme förre föreställningen intill eventet börjar.

 

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på metropolitan opera till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen!

Detaljer

Datum:
lördag 18 november 19.00
Tid:
19:00 - 22:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se