Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Live opera Kungliga 2017/18 Dracula

fredag 3 november 19.00 kl 19:00 - 21:30

Evenemang: Dracula fredag 3/11 kl 19:00

Folkets Hus i Alvesta är väldigt glada över att livesända operan Dracula från Kungliga Operan. Den innehåller allt man kan önska sig på en operascen – skräckromantik, viktorianskt mode och storslagna körer.

Lagom till Halloween har Dracula urpremiär på Kungliga Operan. Ett verk komponerat av Victoria Borisova-Ollas, en av vår tids mest intressanta och efterfrågade tonsättare. Text görs av librettisterna Claes Peter Hellwig och Kristian Benkö.

Regissör Linus Fellbom och scenograf samt kostymdesigner Dan Potra har, tillsammans med kompositören, skapat en magisk och hisnande uppsättning.

I uppsättningen ser vi när Minas ordnade tillvaro byter skepnad när hon förälskar sig i en mystisk främling, som säger att han har letat efter henne i 400 år.

Köp din biljett

Beställ din plats redan till Dracula idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

OBS! köp din paus fika i kassan när ni kommer, (om ni vill har detta i pausen kl 20:15)

Biljett till Dracula
Pris: vuxen 260 kr ungdom under 26 år: 130 kr
Köp Biljett

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1,5 timme förre föreställningen intill eventet börjar.

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen!

Detaljer

Datum:
fredag 3 november 19.00
Tid:
19:00 - 21:30
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se