Laddar Evenemang

« All Evenemang

Live BIRGIT NILSSON 100 ÅR – JUBILEUMSKONSERT från Kungliga Operan

19 maj kl 19:00 - 21:30

 Passa på att förköpa din biljett.Det finns endast ett begränsat antal biljetter(300 st) till försäljning till BIRGIT NILSSON 100 ÅR JUBILEUMSKONSERT lördag 19/5 kl 19:00

 

Vi hyllar Birgit Nilsson – Sveriges genom tidernas största sopran. Kulturens hus Alvesta visar en exklusiv jubileumskonsert med dagens stora operastjärnor – Nina Stemme, Michael Weinius, Cornelia Beskow och Christina Nilsson. gemensamt för alla är att de har fått Birgit Nilsson stipendiet eller något annat stort pris under sin karriär.När Kungliga Operan släppte biljetterna 30 november var hela salongen bokad på ett par minuter. Nu har du chansen att uppleva konserten direkt på bio lördag 19 maj.

Birgit Nilsson och Kungliga Operan är ett synonymt begrepp i operavärlden.  Efter debuten 1946 och genombrottet med Agathe i Friskytten respektive Lady Macbeth i Macbeth kom Birgit att snart lägga den internationella operavärlden för sina fötter.

Samtidigt återvände hon regelbundet till sin hemmascen. Sin sista roll på Kungliga Operan gjorde hon 1981 som Brünnhilde i Valkyrian. Där gjorde hon inte mindre än 35 roller.

Det blir en exklusiv konsert som bara kommer att äga rum en enda gång.Passa på att förköpa din biljett.Det finns ett begränsat antal biljett till evenemanget. Kungliga Operan har förutom Nina Stemme och Michael Weinius även engagerat unga stjärnor som nyligen slagit igenom i den internationella operavärlden. Kungliga Hovkapellet under ledning av Alan Gilbert medverkar också.

Köp din biljett och förbeställ en meny

Beställ din plats redan till BIRGIT NILSSON 100 ÅR – JUBILEUMSKONSERT idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

Biljett till BIRGIT NILSSON 100 ÅR – JUBILEUMSKONSERT
Pris: vuxen 200 kr

rabatter scenpass 10%  (pris: 180 kr)

ungdomar under 26 år  pris: 150 kr

Köp Biljett

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme förre föreställningen intill eventet börjar.

 

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på live konsert till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 290 tittare .

 

Välkommen!

Detaljer

Datum:
19 maj
Tid:
19:00 - 21:30
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se