Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Bio: Korparna cafébio

15 februari kl 15:00 - 17:00

Evenemang: Korparna torsdag 15/2 KL 15:00

Köp din biljett och förbeställ en värdemeny

Beställ din plats redan till Korparna idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

Biljett till Korparna
Pris:80 kr
Köp Biljett

 

Filminformation

Agne sliter hårt för att få gården att gå runt. ett arbete som nöter på honom både fysiskt och psykiskt. Pressen ökar ytterligare när arrendeägaren vill modernisera och hotar att säga upp arrendet. Agnes familj har brukat gården i generationer och han har tagit för givet att äldste sonen Klas ska ta över när han själv inte längre orkar. Klas däremot vill inte gå i faderns fotspår, men vill inte heller lägga ytterligare börda på sin far. En man som redan verkar ha fått nog av verkligheten. Frågan är hur länge man kan skjuta upp det oundvikliga?

I rollerna:
Reine Brynolfsson, Maria Heiskanen, Peter Dalle

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme före föreställningen in till eventet börjar.

 

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen !

Detaljer

Datum:
15 februari
Tid:
15:00 - 17:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se