Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Bio: Thor Ragnarök

söndag 29 oktober 18.00 kl 18:00 - 20:00

Evenemang: Thor Ragnarök Söndag 29/10 KL 18:00

Köp din biljett och förbeställ en värdemeny

Beställ din plats redan till Thor Ragnarök idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

Biljett till Thor Ragnarök
Pris:110 kr
Köp Biljett

Filminformation

I Marvels Thor: Ragnarök hålls Thor fängslad på andra sidan Universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måsta han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers – Hulken.

I rollerna:
Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Karl Urban, Idris Elba, Jeff Goldblum, och Tessa Thompson

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme före föreställningen in till eventet börjar.

 

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen !

Detaljer

Datum:
söndag 29 oktober 18.00
Tid:
18:00 - 20:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se