Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Bio: Superswede-en film om Ronnie Peterson cafebio

tisdag 17 oktober 15.00 kl 15:00 - 17:00

Evenemang: en film om Ronnie Peterson Tisdag 17/10 KL 15:00

Köp din biljett och förbeställ en värdemeny

Beställ din plats redan till en film om Ronnie Peterson idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

Biljett till en film om Ronnie Peterson
Pris:80 kr
Köp Biljett

Filminformation

Superswede är en film om den svenska racinglegenden Ronnie Peterson vars liv slutade med en våldsam krasch på Monzabanan 1978. Filmen tar tillsammans med Ronnies dotter Nina Kennedy och några av de största namnen inom racingvärlden med publiken på en episk resa till en epok då sporten kantades av glamour, dårskap, hjältemod, big business och krafter som under ett decennium drev fler än tolv förare i döden. I filmen som produceras av Nice Drama (Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann) deltar de ikoniska racinglegenderna Niki Lauda, Emerson Fittipaldi, Sir Jackie Stewart, Mario Andretti, Jody Scheckter och John Watsonmed sina personliga historier om vännen och kollegan vars död 1978 skakade en hel värld.

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme före föreställningen in till eventet börjar.

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen !

Detaljer

Datum:
tisdag 17 oktober 15.00
Tid:
15:00 - 17:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se