Laddar Evenemang

« All Evenemang

Bio: Mästerdetektiven Sherlock Gnomes

29 april kl 15:00 - 17:00

Bio: Mästerdetektiven Sherlock Gnomes Söndag 29/4 KL 15:00

Köp din biljett och förbeställ en värdemeny

Beställ din plats redan till Sherlock Gnomes idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

Biljett till Sherlock Gnomes
Pris: 70 kr
Köp Biljett

Filminformation

När trädgårdstomtarna i Gnomeo och Julias trädgård plötsligt börjar försvinna kallar de in Sherlock Gnomes för att avslöja kidnapparen och rädda vännerna. Den kände detektiven och svurne beskyddaren av Londons trädgårdstomtar tar tillsammans med sin medhjälpare Watson sig an fallet. Mysteriet tar våra tomtar med på ett spännande äventyr där de träffar nya vänner och upptäcker en outforskad del av staden.

I rollerna:
Svenska röster av: Liv Mjönes, Aksel Morisse, Andreas Rothlin Svensson, Gustaf Hammarsten, Christine Meltzer, Sarah Dawn Finer m.fl.

 

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme före föreställningen in till eventet börjar.

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen !

Detaljer

Datum:
29 april
Tid:
15:00 - 17:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se