Laddar Evenemang

« All Evenemang

Bio: Deadpool 2

20 maj kl 18:00 - 20:00

Bio: Deadpool2 Söndag 20/5 KL 18:00

Köp din biljett och förbeställ en värdemeny

Beställ din plats redan till deadpool2 idag för att vara säker på att få ljust din favorit plats i salongen och vara säker på att få plats i salongen.

Biljett till deadpool2
Pris: 110 kr
Köp Biljett

Filminformation

Efter att ha överlevt en attack från ett dödligt nötkreatur, kämpar den vanställde kafeteriakocken (Wade Wilson) med att uppfylla sin dröm om att bli Mayberrys hetaste bartender, samtidigt som han försöker att lära sig att stå ut med sin dåliga smak. I jakten på att återfinna sin krydda i tillvaron, måste Wade bekämpa ninjor, yakuza-maffian och ett gäng sexuellt aggressiva hundar, när han reser jorden runt för att förstå vikten av familjen, vänskap och smak- samt få en nyupptäckt äventyrslust och den eftertraktade kaffekoppstiteln ”Världens bästa älskare”.

I rollerna:
Josh Brolin, Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz

 

Biljettkassan på biografen
För dig som inte har förköpt biljett finns möjligheten att köpa biljett i den vanliga kassan,kontant eller med kort från 1 timme före föreställningen in till eventet börjar.

Välj Biografen i Kulturens hus Alvesta – När du vill se på film till rimligt pris med 7.1 Ljud och knivskarp upplösning i vår stora salong som rymmer 280 tittare .

Välkommen !

Detaljer

Datum:
20 maj
Tid:
18:00 - 20:00
Webbplats:
http://kulturenshusalvesta.se